Dr. Krasznai István

Mint irodavezető ügyvéd az Eötvös Lóránd Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Karának (Budapest) elvégzését követően 1997-től 2009-ig partnere voltam egy nagy múltú ügyvédi irodának, mely irodán keresztül jelentős szakmai tapasztalatra tehettem szert.

Jelenleg a KRASZNAI Ügyvédi Iroda vezető ügyvédje vagyok.

Rólunk

Valljuk, hogy a jog nem cél, hanem eszköz az ügyfél gazdasági-üzleti célkitűzéseinek megvalósítása során. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy megértsük az ügyfél gazdasági ambícióit, és azok elérése érdekében alakítjuk ki az optimális megoldást.

Ismerve ügyfeleink üzleti érdeklődését, rendszeresen felhívjuk figyelmüket a piac és a jogalkotás által kínált új lehetőségekre.

Irodánk folyamatos kapcsolatot tart fenn a jogalkotás szereplőivel, a változó jogszabályi környezet figyelemmel kísérése érdekében. Irodánk az ügyfelek bizalmát élvezve jelentős sikereket ért el, valamint az elmúlt 18 év szakmai tapasztalata irodánk számára nevet és elismertséget teremtett.

Valljuk, hogy a sikerért meg kell küzdeni, a siker ott indul el, ahol a többiek feladják!

Irodánk ügyfelei között a Magyarországon is piacvezető multinacionális társaságokon túl, a kis- és középvállalatok, egyéni vállalkozók és magánszemély ügyfelek egyaránt találhatók.